عارضه ای به نام انگشت ماشه‌ای

یک فیزیوتراپ در خصوص بروز عارضه انگشت ماشه‌ای و آسیب دیدن تاندون‌ها توضیحاتی داد.
کد خبر: ۱۱۱۸۷۰۰
عارضه ای به نام انگشت ماشه‌ای

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، مصلح‌الدین ادیب حسامی اظهار کرد: هنگامی که افراد بیش از حد از انگشتان خود برای حمل اجسام سنگین و یا انجام فعالیت‌های روزمره کار می‌کشند، تاندون انگشتشان دچار مشکلاتی مانند التهاب و بیرون زدگی از محل اصلی‌اش می‌شود.

وی ادامه داد: هنگامی که تاندون انگشت ضخیم می‌شود، عارضه انگشت ماشه‌ای در افراد بروز پیدا می‌کند که به علت زخمی شدن تاندون و التهاب شدید به صورت ناگهانی انگشت دست رها و پرت می‌شود.

ادیب حسامی با اشاره به اینکه عارضه انگشت ماشه‌ای در زنان شایع‌تر است، افزود: زنان به دلیل انجام فعالیت‌های بیش از حد در خانه و یا محل کار بیشتر در معرض عارضه انگشت ماشه‌ای قرار می‌گیرند و در این بیماری، تاندون به شدت آسیب دیده که در صورت رسیدگی نکردن به موقع مشکلات متعددی دامنگیر آن‌ها می‌شود.

تحریک الکتریکی باعث التیام تاندون آسیب دیده می‌شود

این فیزیوتراپ عنوان کرد: وقتی که بیماری انگشت ماشه‌ای در مرحله حاد قرار دارد، با انجام ماساژ و استفاده از پماد‌های ضد التهاب و قرص‌های مسکن می‌توان این بیماری را درمان کرد و تاندون آسیب دیده بعد از ۲ تا چهار هفته استراحت به حالت اولیه خود برمی‌گردد.

وی اظهار کرد: اگر تاندون در بیماری انگشت ماشه‌ای بیش از حد ضخیم شده باشد، در این هنگام پزشکان انگشت آسیب دیده را آتل گرفته و باید به مدت سه هفته تاندون آسیب دیده در داخل آتل بی تحرک قرار بگیرد.

ادیب حسامی یادآور شد: انجام کار‌های گرمایشی، کششی و تحریک الکتریکی باعث التیام تاندون آسیب دیده و ضخیم در عارضه انگشت ماشه‌ای می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها