مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد از فعالیت واحدهای بوم‌گردی در روستاهای یزد در نوروز 97 خبر داد.
کد خبر: ۱۱۱۳۷۳۱

به گزارش مهر، محمد یارمند در نشست ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی استان یزد که به ریاست استاندار یزد در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: روستاها ظرفیتهای بسیار مهم و بکر گردشگری دارند که بخش قابل توجهی از آنها هنوز مغفول مانده اند.

وی با بیان اینکه رونق گردشگری در روستاها در دستور کار دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد قرار دارد، تاکید کرد: رویکرد ما در این زمینه یک رویکرد تفریحی، فرهنگی و اقتصادی است و بر آسایش و آرامش تاکید ویژه داریم.

یارمند با اشاره به اینکه روستاها با برنامه ریزیهای انجام شده در ایام نوروز فعالتر و پویاتر از قبل فعالیت خواهند کرد، افزود: تلاش برای معرفی روستاهای هدف گردشگری، رونق اشتغال و کسب و کار روستایی، آشنایی مردم با اماکن گردشگری روستایی و ... مدنظر قرار دارد.

وی یادآور شد: به همین منظور برای برپایی بازارهای محلی و جشنوارههای عشایری، اجتماعی و فرهنگی برنامه ریزی شده و امیدواریم با مشارکت خوب مردم روستاهای استان یزد، شاهد رونق چشمگیری در روستاهای استان باشیم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد همچنین از فعالیت واحدهای بومگردی روستایی در روستاهای استان خبر داد و اظهار داشت: 17 مرکز بومگردی در روستاهای استان فعال خواهد شد.

یارمند خاطرنشان کرد: برای مرمت و بهبود تعدادی از این واحدها نیز بالغ بر 300 میلیون تومان هزینه شده که این مبلغ به واحدهای بومگردی در شهرهای میبد، مهریز، خاتم و بافق اختصاص یافته است.

وی اظهار امیدواری کرد: نوروز 97 در روستاها شاهد پویایی و فعالیت بیش از پیش روستاییان در راستای رونق روستاها باشیم.

جهاد کشاورزی به وظایفش برای احیای دریاچه ارومیه عمل نمیکند

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی گفت: سازمان جهاد کشاورزی به وظایف خود در روند کاهش مصرف آب کشاورزی در حوضه دریاچه ارومیه عمل نکرده و مانع کشت گسترده چغندر قند نیز نمیشود.

به گزارش تسنیم: فرهاد سرخوش با انتقاد شدید از عملکرد جهاد کشاورزی در جلوگیری نکردن از کشت بیش از حد مجاز چغندر قند در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اظهار داشت: کشت چغندر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه بر اساس ابلاغیه دولت باید کاهش یابد.

وی افزود: برای کاهش کشت چغندر در آذربایجانغربی نشستهای متعددی با مسئولان مربوطه برگزار شده و طبق صورتجلسه یکی از این نشستها که در سالن معاونت عمرانی استانداری با حضور رئیس جهاد کشاورزی آذربایجانغربی برگزار شد معین شده که سطح زیر کشت چغندر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه 12هزار و 600 هکتار باشد.مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی تصریح کرد: هماکنون سطح زیر کشت چغندر قند در حوضه آبریز دریاچه ارومیه 16 هزار هکتار است که بهدلیل عدم نظارت جهاد کشاورزی آذربایجانغربی بیشتر از مقدار مشخص شده است.

وی با اشاره به دیگر مشکلات مربوط به این مساله بیان کرد: کشت بیش از حد مجاز چغندرقند علاوه بر افزایش استفاده از آب در بخش کشاورزی، سبب تولید مقدار محصول بیش از ظرفیت کارخانههای قند آذربایجانغربی شده است.سرخوش افزود: مشکلات اجتماعی مرتبط با این مشکل را هم باید به جمع معضلات آن اضافه کرد چرا که طبق مصوبه دولت خروج چغندر از استان ممنوع است و به همین دلیل مشکلات اجتماعی را برای کشاورزان و منطقه بهوجود آورده است.

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی با انتقاد شدید از عملکرد جهاد کشاورزی استان گفت: از نظر ستاد احیاء دریاچه ارومیه، مصوبات مربوط به جهاد کشاورزی آذربایجانغربی فقط در حد کاغذ مانده است.

وی اظهار کرد: جلوگیری از کشت بیش از حد چغندر قند جزو وظایف جهاد کشاورزی است و بهراحتی میتواند به آن عمل کند اما متاسفانه برخی دستگاههای اجرایی به وظایف خود عمل نمیکنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها