
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در پاسخ به اظهارات ضدایرانی نیکی هیلی در شورای امنیت گفت: هیچ شکی نیست که هیات آمریکا در شورای امنیت سخنان زیادی را برای گفتن به جامعه جهانی دارد.
شبکه تلویزیونی روسی ان.تی.وی بامداد روز چهارشنبه به نقل از سخنان ماریا زاخارووا گفت: به عنوان مثال نیکی هیلی نماینده دائمی آمریکا در سازمان ملل می تواند تجربه کشورش در سرکوب تظاهرات اعتراضی مسالمت آمیز را در میان بگذارد.
وی ادامه داد: هیلی می تواند وارد جزییات شود به عنوان مثال دستگیری های دسته جمعی معترضان، جنبش تسخیر وال استریت یا تظاهرات فرگوسن که به شدت سرکوب شدند را تشریح کند.
جنبش تسخیر وال استریت حرکت اعتراضی مردم آمریکا علیه سرمایه داری و بی عدالتی های اجتماعی در این کشور بود که اقشارپایین جامعه را در برگرفته و صدها هزار نفر در سال 1390 شمسی در خیابانها اعتراض کردند.
پلیس آمریکا هزاران نفر از اعضای این جنبش اعتراضی را دستگیر و صدای اعتراض ناراضیان از سرمایه داری را خفه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد