
به گزارش جام جم آنلاین، در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال ایران دو تیم سپاهان اصفهان و پدیده مشهد در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان کرانچار با چهار گل شاگردان مهاجری را شکست دادند.
در نیمه اول سیاوش یزدانی (۴۵) و در نیمه دوم مهدی شریفی (۵۱)، جلالالدین علی محمدی (۵۳) و ساسان انصاری (۶۳ از روی نقطه پنالتی) گلهای سپاهان را به ثمر رساندند.
زردپوشان اصفهانی با این پیروزی با ۱۹ امتیاز در رده دوازدهم قرار گرفتند و پدیده نیز با همین تعداد امتیاز و تفاضل گل بهتر در رده یازدهم باقی ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم