مدیرکل محیط زیست استان قم با اشاره به اینکه 8000 هکتار از اراضی استان به کانون فعال گردوغبار تبدیل شده‌ است، گفت: برنامه عملی استان قم برای مقابله با پدیده گرد و غبار با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و استاندار قم بررسی می‌شود.
کد خبر: ۱۱۰۲۰۹۰

به گزارش ایسنا، تورج همتی در سومین جلسه کارگروه مخاطرات زیست محیطی استان قم گفت: پدیده گرد و غبار از مهم‌ترین معضلات زیست محیطی در مرکز کشور است که چند استان از جمله پایتخت را درگیر و بیش از 25 درصد جمعیت کشور را با مخاطرات جدی مواجه می‌کند.

وی با بیان اینکه نسبت روزهای ناسالم برای گروههای حساس و عموم مردم بر اثر پدیده گرد و غبار از 13 روز در تابستان سال گذشته به 49 روز در امسال رسیده است، اظهار داشت: بر اثر خشکسالی مستمر و قطع حقابه‌های رودخانه‌ها و تالاب‌های استان، 105 هزار هکتار از اراضی استان در حالت بحرانی قرار گرفته و 8 هزار هکتار نیز به کانون فعال گرد و غبار تبدیل شده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با اشاره به تشکیل ستاد ملی مقابله با گرد و غبار در کشور، تصریح کرد: تدوین برنامه عمل استانی برای مقابله با پدیده گرد و غبار در دستور کار قرار گرفته و در جلسه ای با حضور عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، سید مهدی صادقی استاندار قم، نمایندگان وزارتخانه‌های عضو کمیته راهبردی و برخی از مدیران دستگاههای اجرایی استان شنبه 25 آذرماه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی جدیت در تخصیص حقابه‌ها و اعتبارات لازم را در احیای دریاچه نمک و دشت مسیله به عنوان تهدیدات زیست محیطی ملی بسیار مهم دانست و گفت: امیدواریم با عزم و اراده ملی و حمایت و هماهنگی همه دستگاههای اجرایی بتوانیم گام‌های مثبت و موثری در جهت مقابله با پدیده گرد و غبار و تأمین سلامت عمومی جامعه برداریم.

در این جلسه که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استان قم، مدیرکل حوزه استاندار و جمعی از معاونان و کارشناسان دستگاههای اجرایی ذیربط برگزار شد، گزارش‌هایی از برنامه‌های کوتاه و میان مدت و اقدامات دستگاه‌ها در جهت کاهش پدیده گرد و غبار و اثرات آن در جامعه ارائه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها