به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، محمد حسین صادقی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه با اعلام این خبر گفت:در پی اخبار واصله درباره فعالیت یک کارگاه طراحی،چاپ و توزیع انواع اسکناس ها و چک پول های تقلبی که در سطح گسترده اقدام به فعالیت در این زمینه داشته، موضوع در دستور کار اداره کل اطلاعات استان کرمانشاه قرار گرفت و پس از اخذ مجوز قضایی نسبت به ورود به این کارگاه و توقیف ابزار و وسایل جعل پول اقدام شد.
صادقی افزود: در جریان بازرسی از این کارگاه مقادیر قابل توجهی اسکناس و چک پول تقلبی،امکانات و تجهیزات شامل انواع دستگاه های چاپ حرفه ای،ابزارآلات طراحی،دستگاه های رایانه و انواع نرم افزار و ده ها بسته کاغذ مخصوص کشف و ضبط شد.
وی تاکید کرد: مجموعه ابزار کشف شده حکایت از اقدامات گسترده و حرفه ای اعضای این شبکه در چاپ و توزیع اسکناس و چک پول تقلبی دارد.
به گفته دادستان کرمانشاه در این پرونده یک نفر پس از جلب و تفهیم اتهام با قرار تامین کیفری متناسب بازداشت شده است و تحقیقات با هدف شناسایی و دستگیری سایر متهمان در دستور کار قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم