حاجی دلیگانی مطرح کرد؛

تسریع در پرداخت پول به حساب زلزله زدگان جهت آغاز عملیات ساخت و ساز

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه دولت از تصدی گری در ساخت خانه های زلزله زدگان خودداری کند، گفت: دولت باید مبالغی را بصورت علی الحساب و تنخواه به حساب آسیب دیدگان واریز کند تا عملیات ساخت به سرعت آغاز شود.
کد خبر: ۱۰۹۷۰۷۲
تسریع در پرداخت پول به حساب زلزله زدگان جهت آغاز عملیات ساخت و ساز

به گزارش جام جم آنلاین حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، بورخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با افکارنیوز با اشاره به زلزله در استان کرمانشان و تخریب تعداد زیادی از منازل مردم گفت: باتوجه به ضرورت حل وفصل مشکل زلزله زدگان بنظرمی رسد دولت باید از تصدی گری در ساخت خانه های زلزله زدگان جدا خودداری کند.

وی افزود: حضور گروه های امدادی در روزهای ابتدایی پس از زلزله ضروری است اما طولانی شدن حضور آنان با وجود نیت پاک و خیر امدادگران داوطلب مانع به جریان افتادن زندگی واقعی است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: ادامه حضور نیروهای مامور اداری از سایر استانها بسیار پرهزینه و خلاف عقل است و باید به مدیریت محلی در منطقه احترام گذاشت و آنرا به رسمیت شناخت.

حاجی دلیگانی گفت: روند اداری و کاغذبازی پرداخت خسارت، کمک بلاعوض و وام ساخت منازل باید به حداقل ممکن برسد و باید برای دستگاه دولتی در این زمینه ضرب الاجل گذاشت.

وی افزود: در فاصله زمانی بررسی کارشناسی باید مبالغی را بصورت علی الحساب و تنخواه به حساب آسیب دیدگان واریز کرد تا عملیات ساخت به سرعت آغاز شود. این تنخواه می تواند با ضمانت از طریق یارانه، چک و سفته باشد تا در صورتی که پرداخت قطعی توسط کارشناسان تایید نشد مبالغ علی الحساب پس گرفته شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اضاف کرد: وقتی پول ازطریق حساب یارانه سرپرست خانواده واریز شد،بخش خصوص اعم از مصالح فروش و..... ونیروی انسانی کاربلد باشتاب در منطقه زلزله زده مسقر وخدمات می دهند.

حاجی دلیگانی گفت: ساخت یک اتاقک کوچک برای اسکان موقت توسط خود مردم با بلوک سیمانی ٢٤ساعت زمان می برد و در کنار آن هم کار ساخت ساختمان دایم خود را شروع می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها