
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، سیدجلال ملکی عصر جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساعت 9:50 روز جمعه در پی تماس کوهنوردان مبنی بر بدحال شدن یک کوهنورد در ارتفاعات توچال با سامانه 125، عوامل گروه نجات ویژه کوهستان سازمان آتش نشانی که در ایام آخر هفته در ایستگاه 5 توچال مستقر هستند به محل اعزام شدند.
وی با بیان اینکه در مسیر بین ایستگاه چشمه و تله کابین شماره 2 توچال مشاهده شد که یک مرد 65 ساله بی حال بر زمین افتاده بود، خاطر نشان کرد: با حضور آتش نشانان و معاینات اولیه مشخص شد که این فرد هیچ علایم حیاتی ندارد اما آتش نشانان سریع به وسیله تله کابین کوهنورد میانسال را به ایستگاه تله کابین شماره یک منتقل کرده که با تایید عوامل اورژانس مشخص شد این کوهنورد جان خود را از دست داده است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه علت مرگ این کوهنورد در دست بررسی پزشکی قانونی است اظهار کرد: ایست قلبی می تواند یکی از عوامل مرگ این کوهنورد 65 ساله باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: