به گزارش جام جم آنلاین، بادمجان به شیوههای مختلف در تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از خواص درمانی است.
بادمجان معمولاً سیاه است ولی سفید آن هم کشت میشود.
نوع سفید و تخممرغی آن را به صورت زینتی و گلدانی هم پرورش میدهند.
این گیاه خوراکی بومی کشور هند است که از آن برای درمان سرطان استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد