به گزارش جام جم آنلاین، بادمجان به شیوههای مختلف در تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد و سرشار از خواص درمانی است.
بادمجان معمولاً سیاه است ولی سفید آن هم کشت میشود.
نوع سفید و تخممرغی آن را به صورت زینتی و گلدانی هم پرورش میدهند.
این گیاه خوراکی بومی کشور هند است که از آن برای درمان سرطان استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل و دبیر ستاد انتخابات کشور بررسی کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد