عکس روز: دشمنان قدیمی در یک قاب

روز گذشته مراسم نخستین سالگرد منصور پورحیدری برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۹۰۱۸۳
عکس روز: دشمنان قدیمی در یک قاب

به گزارش جام جم آنلاین ، در نخستین سالگرد منصور پورحیدری چهره های مختلفی حضور داشتند که مهدی رحمتی سنگربان ذخیره نشین استقلال و پرویز مظلومی سرمربی اسبق استقلال از مطرح ترین حاضران بودند.

رحمتی و مظلومی دو فصل پیش با یکدیگر به شدت اختلاف پیدا کردند. اختلاف از آنجا آغاز شد که مظلومی پس از کنار گذاشته شدن از استقلال در مصاحبه ای تاکید کرد که رحمتی در کارهای فنی او دخالت می کند.

اما بعد از حدود 2 سال رحمتی و مظلومی امروز در مراسم اولین سالگرد درگذشت منصور پورحیدری با هم روبرو شدند و در رابطه ظاهری آنها اثری از اختلاف نبود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها