رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به ظرفیت های موجود تولید جلبک و گیاهان آبزی در کشور، ورود تکنولوژی، دانش و نواوری به همراه سرمایه گذاری در این بخش ضرورت دارد.
کد خبر: ۱۰۸۹۰۵۰

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «اسکندر زند» در همایش ملی جلبک و گیاهان آبزی ایران که در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد، با بیان اینکه جلبک ها و گیاهان آبزی (میکرو پلنت ها) تولید ثروت می کنند، افزود: سالانه به اندازه جمعیت ایران به جمعیت کره زمین اضافه می شود بنابراین در هزاره سوم منابع موجود کشاورزی پاسخگوی روند افزایش جمعیت نیست از این رو باید به سراغ منابع جدید برویم.به گفته وی، جلبک ها و گیاهان آبزی بخشی از منابع جدید به شمار می روند که با توجه به کاربردشان در صنایع آرایشی و بهداشتی، روغن، سوخت و تغذیه آینده درخشانی برای کشور به شمار می روند. زند یکی دیگر از موارد مصرف جلبک ها را در پیاده سازی بسته شورورزی کانونهای گرد و غبار برشمرد و افزود: تلاش داریم برای کنترل کانون های گرد و غبار از کشت علوفه با استفاده از دوره کامل جلبک بهره مند شویم.وی ادامه داد: محققان کشور یک دهه روی جلبک ها کار می کنند و با وجود اینکه نظرات خود را ارایه داده اند، اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

پیشنهاد ورود جلبک ها و گیاهان آبزی در برنامه های اقتصاد مقاومتی

معاون وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: با توجه به اهمیت جلبک ها و گیاهان آبزی طی نامه ای توسط وزیر جهادکشاورزی پیشنهاد اجرای این بخش در سند اقتصاد مقاومتی ارایه شده است تا در آینده نزدیک در برنامه های اقتصاد مقاومتی به طور جدی دنبال شود.

سند ملی برنامه راهبردی جلبک و گیاهان آبزی تدوین شد

«محمد پورکاظمی» رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور نیز در این همایش ملی گفت: سند ملی برنامه راهبری جلبک و گیاهان آبزی تدوین شده است که در صورت حمایت اجرایی میشود.

وی اظهارداشت: با اجرایی شدن این برنامه امکان تولید 50 هزار تن روغن و پنج هزارتن علوفه از جلبک و گیاهان آبزی و بیش از 100 محصول دانش بنیان جهت کاربری در صنایع مختلف فراهم خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها