دبیر اجرایی همایش «فیروزه، صنعت و فرهنگ» گفت: صنعت فیروزه هم اکنون با بیش از 20 هزار نفر اشتغال مستقیم تنها در سه شهرستان فیروزه، نیشابور و مشهد، در زمینه‌های مختلف همانند معدن‌کاوی و استخراج، تراش و جواهرسازی، تجارت و فروش یکی از شاهرگ‌های اقتصادی منطقه است.
کد خبر: ۱۰۸۴۹۷۰

به گزارش ایسنا، حامد فضلیانی با بیان این مطلب اظهار کرد: سابقه تاریخی و پیشینه فرهنگی این جواهر بی نظیر یکی از جنبه‌های جدایی ناپذیر صنعت فیروزه است، معدن فیروزه با حدود 7 هزار سال سابقه تاریخی اثبات شده، تاثیر شگرفی بر فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی داشته است و البته توجه به این واقعیت خالی از لطف نخواهد بود که این معدن در تمام 7 هزار سال همواره فعال و در حال بهره‌برداری بوده و به همین استناد می‌توان آن را قدیمی‌ترین معدن فعال جهان نامید.

وی اظهار کرد: در دنیای امروز هر صنعتی نیازمند بروزرسانی، توسعه علمی و گسترش فناوری است و همین نکته نقطه شروع برگزاری این همایش بود.

فضلیانی گفت: در طول این مدت بالغ بر 4 هزار نفر ساعت، کار کارشناسی و اجرایی در ستاد برگزاری و کمیته‌های اجرایی همایش انجام شد.

دبیر اجرایی همایش «فیروزه، صنعت و فرهنگ» عنوان کرد: امیدواریم این همایش زمینه ساز پیشرفت‌های علمی، توسعه و بروزرسانی روش‌های اکتشاف، استخراج، تراش و جواهرسازی فیروزه، بروز رسانی و تعریف روش‌های مناسب، کیفیت سنجی و شناسنامه دار کردن فیروزه و در نهایت حرکت به سمت برندسازی، بازاریابی و توسعه بازار صادراتی فیروزه شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها