به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، فرزانه شرفبابی روز پنجشنبه در نشست با استاندار هرمزگان و جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد: این برنامه تا پایان سال 2018 میلادی محقق شود.
وی افزود: این هواپیماها در تمام مناطق کشور برای پرواز های استانی و منطقه ای به کار گرفته می شوند که این کار از جنوب کشور و شهر بندرعباس با 2 فروند هواپیما آغاز شده است.
شرفبابی اضافه کرد: این هواپیماها، پروازهای منطقه ای مانند بندرعباس به دبی، مسقط و سایر شهرهای حوزه خلیج فارس متناسب با نیاز و تقاضا را هم انجام می دهند.
مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ابراز داشت: این پروازها برای خدمات رسانی به تمام کشور، ارتقای خدمات رسانی به مردم، انجام پروازهای بدون تاخیر و با کیفیت برقرار شده است.
دو فروند هواپیمای ATR دیروز و امروز در فرودگاه بندرعباس بر زمین نشست و با سفر استاندار هرمزگان به بندر لنگه، اولین پرواز درون استانی این هواپیماها برقرار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم