
به گزارش جام جم آنلاین، او به دلیل حرکت غیر ورزشی در دیدار با کره جنوبی از سوی فیفا با دو جلسه محرومیت از همراهی تیم ملی مواجه شد که یک جلسه آن در دیدار با سوریه اعمال شد.
سعید عزت اللهی به دلیل این محرومیت خطر بزرگی را احساس می کند. وقتی او یک بازی تیم ملی را در جام جهانی به صورت قطعی محروم است به طور اتوماتیک شانس دعوت او به تیم ملی برای حضور در این رقابت ها کاهش می یابد.
این محرومیت شاید برای بازیکن ایرانی آمکار روسیه خیلی گران تمام شود. او تیم ملی و جام جهانی را با هم از دست می دهد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی