به گزارش جام جم آنلاین ، تیم بسکتبال سه نفره دختران ایران در رقابت های بسکتبال سه نفره بازی های داخل سالن آسیا افغانستان و چین تایپه را برد و با شکست مقابل ترکمنستان در جایگاه پنجم ایستاد. این رقابت ها با 12 تیم برگزار شد.
نکته قابل تامل در نخستین تصویری که از دختران بسکتبال ایران در این رقابت ها انتشار یافت ، پیراهن های بازیکنان است که به شکل غیر منتظره ای تبلیغات روی این پیراهن ها با نوار چسب سفید رنگی پوشانده شده است. به نظر می رسد فدراسیون بسکتبال با مجوز هایی که فدراسیون جهانی برای پوشش بسکتبالیست داده برای این دوره از رقابت ها نتوانست پیراهن های مختص بانوان را تهیه کند.
لباسی که دختران در عشق آباد پوشیدند تبلیغ یکی از بانک ها روی آن درج شده است که متعلق به دو سال پیش است. لباس هایی که ظاهرا در رقابت های بسکتبال قهرمانی 2015 آسیا انتخابی المپیک در چانگشا چین مورد استفاده ملی پوشان قرار گرفته بود. دختران ایران بعد از 38 سال نخستین تجربه بین المللی خود را با حضور رسمی در بازی های ترکمنستان تجربه کردند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد