واکنش عارف به اظهارات فرزندش

محمدرضا عارف، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون امید مجلس پس از پایان نشست علنی دیروز پارلمان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر این‌که نظر شما درباره ژن خوب که فرزندتان مطرح کرده چیست، گفت: نظر خاصی ندارم، به اندازه کافی در فضای مجازی افاضه فرمودند و فکر می‌کنم کافی است.
کد خبر: ۱۰۶۸۲۷۲

وی تصریح کرد: می‌خواهید من درباره این موضوع چه بگویم و چه نظری بدهم؛ به اندازه کافی از این مساله سوءاستفاده شد. عارف در همین زمینه یادآور شد: فرزندم همیشه شاگرد ممتاز بود، همچنین شاگرد اول کلاس می‌شد، البته در هر مسابقه‌ای از دبستان تا الان هم که شرکت کرده، اول بوده است؛ پسرم گفته من اینها را از پدر و مادرم به ارث بردم که در همه تحصیلاتشان شاگرد اول بوده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها