به گزارش جام جم آنلاین از مهر، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور با اعلام این خبر که رئیس جمهور سه شنبه شب و در یک گفتگوی زنده تلویزیونی، مهمترین برنامه های دولت و همچنین مسایل کشور را با مردم شریف ایران اسلامی در میان می گذارد، گفت: حجت الاسلام حسن روحانی در این گفتگوی زنده تلویزیونی، اصول، خط مشی و برنامه دولت دوازدهم در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را تشریح و ضمن تبیین مهمترین مسایل روز کشور، مواضع کشورمان را درباره تازه ترین مسایل منطقه ای و بین المللی بیان می کند.
پرویز اسماعیلی افزود: این گفت وگوی زنده تلویزیونی سه شنبه شب و حدود ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه اول سیما و همچنین رادیو سراسری پخش خواهد شد.
این گفتگو که همزمان با هفته دولت انجام می شود؛ اولین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهوری بعد از انتخابات پر شور ۲۹ اردیبهشت و نیز آغاز فعالیت دولت دوازدهم خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد