شستن موهای فضانوردان در فضا

نکته قابل توجه اینکه پس از شستشوی سر با شامپو در فضا قطرات آب پخش شده در فضا فیلتر می شوند سپس دوباره به عنوان آب آشامیدنی استفاده می شوند.
کد خبر: ۱۰۶۶۷۱۶
شستن موهای فضانوردان در فضا

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، در فضا خبری از دوش نیست و به جای آن آب از یک کیسه می آید.اولین چند قطره آب بعد کمی شامپو سپس باید موها را شانه زد و با کمک حوله شامپو را بین موها پخش کرد .دست آخرهم موها با قطرات آب شست و به خوبی شانه زد.اما نکته قابل توجه اینکه قطرات آب پخش شده در فضا فیلتر می شوند سپس دوباره به عنوان آب آشامیدنی استفاده می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها