عاقبت فحاشی در فرودگاه تبریز / شکایت پرسپولیس از تراکتورسازی

باشگاه پرسپولیس از باشگاه تراکتورسازی به دلیل اتفاقات فرودگاه تبریز شکایت خواهد کرد.
کد خبر: ۱۰۵۸۹۲۹
عاقبت فحاشی در فرودگاه تبریز / شکایت پرسپولیس از تراکتورسازی

به گزارش جام جم آنلاین ، تیم پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در شهر تبریز به مصاف تراکتورسازی رفت که این بازی در نهایت با نتیجه 2 بر یک به سود شاگردان برانکو به پایان رسید اما در زمان سفر پرسپولیسی‌ها به تبریز در روز چهارشنبه اتفاقات عجیب و تلخی در فرودگاه این شهر رخ داد.

حدود 100 نفر با حضور در فرودگاه شهید مدنی تبریز اقدام به فحاشی به محمود خوردبین و هادی نوروزی کاپیتان فقید باشگاه پرسپولیس کردند و این موضوع باعث شد تا سرخپوشان برای حفظ امنیت حدود یک ساعت در فرودگاه معطل بمانند.

در همین رابطه، مسئولان باشگاه پرسپولیس شکوائیه‌ای علیه باشگاه تراکتورسازی در همین زمینه آماده کرده‌اند که این شکایت به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تحویل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها