
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، سید رضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال در حاشیه جلسه صبح امروز در سازمان امور مالیاتی کشور با آقای تاج رئیس فدراسیون فوتبال دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار پیرامون تصمیمات اتخاذ شده توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر محرومیت سه بازیکن تیم ملی امید استقلال بحث و تبادل نظر به عمل آمد و مقرر گردید با توجه به اینکه در حال حاضر 8 بازیکن رده های پایه استقلال در اردوی آمادگی تیمهای ملی بسر میبرند و باشگاه استقلال نهایت همکاری را با فدراسیون فوتبال مبذول داشته است. با دستور ریاست محترم فدراسیون فوتبال محرومیت سه بازیکن امید استقلال لغو و از ارجاع پرونده آقای منصوریان به کمیته اخلاق خودداری به عمل آید.
{$convert_old_media}
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با جامجم آنلاین:
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد