زورخانه و رویکرد اخلاقی به ورزش

ارزش تندرستی در اسلام بر کسی پوشیده نیست و ورزش‌هایی که در تندرستی ما لازم هستند، مورد تائید و تاکید اسلام است، با تمام آنچه در اخلاق عمومی‌وجود دارد و متناسب و قابل اجرا در قوانین ورزشی است. برخی وظایف و فضایل اخلاقی که یک ورزشکار می‌تواند آن را در میادین ورزشی رعایت کند، مانند گذشت، رقابت جوانمردانه و رعایت احترام به حریف بخوبی در ورزش پهلوانی جای داده شده است.
کد خبر: ۱۰۵۵۶۹۴

مجتبی جوهری، رئیس فدراسیون ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای در ارتباط با فعالیت زورخانه‌ها گفت: درحال حاضر، 700 زورخانه فعال و بیش از 100 زورخانه در حال احداث داریم. بعضی استان‌ها زورخانه‌های زیادی دارند،‌ مانند اصفهان که دارای 121 زورخانه است و برخی استان‌ها زورخانه ندارند. تلاش وزارت ورزش و جوانان هم بر توسعه، حفظ و رونق زورخانه‌های سراسر ایران است.

وی که با رادیو ورزش گفت‌وگو می‌کرد،‌ ادامه داد: ورزش زورخانه ای، رویکردی اخلاقی و فرهنگی دارد، ولی در چند سال گذشته ورزش زورخانه‌ای کمی‌از ورزش پهلوانی فاصله گرفته و جوانان امروزی بیشتر دنبال کارهای ماجراجویانه و ورزش‌های رقابتی هستند و صرفا ورزش در زورخانه‌ها آنها را راضی نمی‌کند. به همین خاطر آیین‌نامه‌ها طوری طراحی شدند که ورزشکار زورخانه‌ای همانند سال‌های گذشته و با اجرای هنرهای فردی و کشتی پهلوانی همراه باشد. خوشبختانه با این رویکرد، جذابیت زیادی ایجاد شده و کارهای علمی‌و نو درحال پیاده‌سازی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها