به گزارش جام جم آنلاین، فرهاد تجری روز یکشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی زمان آغاز به کار شوراهای اسلامی شهر و روستا 14مرداد تعیین شده اما این مصوبه هنوز به تایید شورای نگهبان نرسیده است.
وی افزود: با توجه به اینکه این مصوبه هنوز به تایید شورای نگهبان نرسیده و تا 14 مرداد نیز زمانی باقی نمانده است منتخبان پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا براساس قانون سابق و از 12 شهریورماه فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا یادآور شد: صحت این انتخابات در تمامی حوزه های انتخابیه بررسی و گزارش آن نیز به هیات رییسه مجلس تقدیم شده است.
انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری 29 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ