به گزارش جام جم آنلاین به نقل از dailymail، تیممکگرس 38 ساله از میشیگان مبتلا به بیماری «سارکوم» است. این سرطان جزء بیمارهای بسیار نادر از سرطانهای بافتی محسوب میشود. سارکومها میتوانند تقریبا در هر قسمت از بدن، از جمله پاها، بازوها و تنه ایجاد شوند.
بارها پزشکان تومور روی صورت مرد جوان را جراحی کردند اما بدن تیممکگرس بازساری را پس میزد. اما بعد از 1 سال زندگی با توموری به اندازه گریپ فروت روی صورت، یک جراح توانست با استفاده از پوست پا و ساعد چهره او را با موفقیت بازسازی کند. جراحان قرار است زمستان سال آینده ادامه بازسازی صورت تیممکگرس را ادامه دهند تا تکلم او اصلاح شود و بتواند به راحتی بخورد و بیاشامد.
بیماری سارکوم، بیماری است که در برابر شیمی درمانی مقاوم بوده و تومورهای همچنان رشد میکنند. دلایل وجود این بیماری هنوز به طور صددرصد کشف نشده است و نمیتوان گفت شیوع این بیماری در کشوری بیشتر و در کشور دیگری کمتر است. ولی به طور متوسط شیوع تومورهای سارکوما در تمام کشورها یکسان و از جمله بیماریهای کمیاب به شمار میرود. به این معنا که تومورهای سارکوما حدود یک درصد تومورهای بدخیم را تشکیل می دهد.
سارکوم نام عمومی برای دستهای از تومورها است که منشا آنها سلول های استخوان، غضروف، عضله، رگ و چربی است. سارکوما 2 درصد از سرطان ها را تشکیل می دهد و استخوان یا بافت های نرم مانند عضله و مفصل را گرفتار میکند.
-
-
-
-
-
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت