جزئیات دستگیری عامل اغفال زنان در خیابان شیخ‌بهایی تهران

در پی مشارکت و اعتماد چند تن از قربانیان پرونده اغفال زنان، مجرم پرونده خیابان شیخ بهایی تهران که از سوابق کیفری، مجرمیت و ارتکاب جرایم مختلف برخوردار بود توسط ماموران عملیات پلیس اطلاعات وامنیت ناجا دستگیر شد.
کد خبر: ۱۰۳۷۶۵۵
جزئیات دستگیری عامل اغفال زنان در خیابان شیخ‌بهایی تهران

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، مرکز اطلاع رسانی پلیس در خصوص این پرونده اعلام کرد: با اعتماد خانواده‌های قربانیان پرونده به خدمتگزاران خود در پلیس نسبت به اعمال مجرمانه فردی که با ترفند اغفال و ارعاب و تهدید اقدام به اخاذی از تعدادی زن کرده بود، توسط ماموران پلیس امنیت ناجا دستگیر شد.

این متهم که از سوابق گوناگون در جعل و کلاهبرداری، جاسوسی علیه امنیت ملی و روابط نامشروع با افراد مختلف برخوردار بوده و با سوءاستفاده از عناوین سازمان‌ها و نهادهای امنیتی، سیاسی، کشوری و لشکری، طعمه‌های خود را شکار کرده و سپس با هدایت آنها به مخفیگاه خویش به بهانه حل مشکلات خانوادگی و اقتصادی و غیره با تهدید و ارعاب از آنها اخاذی می‌کرد.

پس از دستگیری، متهم به تمامی اتهامات منتسب به خویش اعتراف کرد و پرونده برای سیر مراحل قانونی و شناسایی دیگر قربانیان احتمالی تحویل مقامات قضائی شد.

لازم به ذکر است، چه بسا در لایه‌های پنهان جامعه احتمال وجود مجرمانی از این دست باشد بنابراین ضرورت دقت و هوشیاری خانواده‌ها و اعتماد به فرزندان خود در پلیس به منظور پیشگیری از حوادث تلخ و ناگوار و برخورد قاطع با این دست از مجرمین از خدا بی خبر، همه انتظار ماست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها