مرگ راننده بر اثر واژگونی کامیون در زنجان +عکس

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: یک دستگاه کامیون حامل بار مرغ زنده در مسیر ارتباطی ابهر - خدابنده، واژگون و راننده به علت شدت جراحات وارده در دم فوت کرد.
کد خبر: ۱۰۲۹۳۶۹
مرگ راننده بر اثر واژگونی کامیون در زنجان +عکس

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ علی اصغر شیرمحمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این حادثه حوالی ساعت 12 شب و به دلیل تخطی راننده از سرعت مطمئنه اتفاق افتاد.

وی اظهار کرد: این کامیون مرغ های زنده را از یکی از مرغداری های شهرستان ابهر بارگیری کرده بود که در 15 کیلومتری جاده خدابنده در برخورد با کوه، دچار این حادثه شد و به تعدادی از مرغ های داخل جعبه نیز آسیب وارد آمد.

شیرمحمدی به رانندگان توصیه کرد هنگام خستگی و خواب آلودگی به ادامه مسیر اصرار نورزند و برای جلوگیری از وقوع حوادث و خطرات احتمالی از سبقت و سرعت غیرمجاز نیز به جد خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها