
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، «مایکل مککاول» رئیس کمیته امور خارجی کنگره آمریکا در بیانیهای که در خصوص موضوع بازنگری توافق هستهای ایران توسط دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا منتشر کرد، گفت: «من مدتها اعلام کردهام که هرگونه توافق هستهای که شامل لغو یا کاهش تحریمها بدون پرداختن به موضوع حمایت ایران از تروریسم و آزمایشهای موشکی این کشور شود، یک توافق شکست خورده است و ارزش همان کاغذی که بر روی آن نوشته شده را نیز ندارد».
وی ادامه داد: «رژیم ایران مستقیما مسئول حملات تروریستی است که به مرگ آمریکاییها منجر شده است و تا به امروز به صدور تروریسم ایرانی از طریق حمایت از نائبان خود نظیر حماس و حزبالله لبنان ادامه داده است.»
رئیس کمیته امور خارجی کنگره آمریکا در ادامه گفت: «من اقدام دولت ترامپ در انجام بازنگری در خصوص توافق هستهای ایران و همچنین ادامه لغو تحریمهای ایران و سنجیدن منافع امنیت ملی آمریکا را ستایش میکنم. »
مککاول افزود: «زمانی که این بازنگری به اتمام برسد، من مشتاقانه مایلم برای اتخاذ گامهای بیشتر به منظور جلوگیری از به خطر افتادن آمریکا و کشورهای متحد آمریکا توسط این کشور حامی تروریسم با دولت آمریکا همکاری کنم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید