
به گزارش جام جم آنلاین از شبکه رادیویی ایران، مدیر گروه جامعه رادیو ایران با اعلام این خبر، گفت: برنامه شناسا در راستای ویژه برنامه هایی با دعوت از کارشناسان و اساتید به صورت میزگرد به بحث انتخابات می پردازد.
غلامرضا بحیرایی ادامه داد: با توجه به شعارها و برنامه های انتخاباتی که کاندیداها اعلام می کنند، برنامه «شناسا» در راستای کمک به انتخاب درست مردم در قالب ویژه برنامه هایی به روشنگری مخاطبین خود می پردازد.
این برنامه امروز با حضور هادی ایمانی مدرس دانشگاه و کارشناسانی دیگر به تبیین اولویتهای کشور در چهار سال آینده و جایگاه رییس جمهور در تحقق این اهداف می پردازد.
برنامه شناسا با تهیه کنندگی حسین نافذ عارفی و گویندگی سعید توکلی ساعت 15:30 تا 16:10از آنتن رادیو ایران پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی