به گزارش جام جم آنلاین از مهر، «خالد الجارالله» معاون وزیر خارجه کویت نسبت به گفتگو میان کشورهای حاشیه خلیج فارس و ایران ابراز خوشبینی کرد.
وی در همین راستا، تصریح کرد: پس از تبادل برخی پیام ها و سفرها میان طرفین نسبت به آغاز مذاکرات دوجانبه خوشبین هستیم. کویت سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را از محتوای پیامی که اخیرا از ایران دریافت کرد، مطلع کرده است.
معاون وزیر خارجه کویت بیان داشت: قرار است روز پنجشنبه آتی، وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس با برگزاری نشستی، درباره ایران رایزنی کنند.
وی از گسترش راکتور هسته ای ایران در بوشهر هم ابراز نگرانی کرد و علت آن را نزدیکی این راکتور به سواحل کویت دانست و خواستار نظارت مستمر ایران و طرف های بین المللی مانند آژانس بین المللی انرژی اتمی بر این تاسیسات شد.
خالد الجار الله تصریح کرد: دوستان ما در ایران تاکید کرده اند که فعالیت این راکتور در کنترل آنها است و اصول مهندسی و دقیقی بر آن حاکم است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد