به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی امروز در همایش سراسری مدیران رسانه ملی با اشاره به شرایط داخلی و تحولات منطقه ای و بین المللی تاکید کرد: افزایش قدرت ملی و تامین منافع ملی و تقویت همبستگی و انسجام ملی، در گرو برگزاری انتخاباتی پرشکوه است.
وزیر کشور افزود: اجرای کامل قانون انتخابات، سلامت و امنیت انتخابات و زمینه سازی برای مشارکت هرچه گسترده تر مردم، از وظایف اصلی وزارت کشور در انتخابات سال اینده است.
رحمانی فضلی گفت: بی طرفی در انتخابات مورد تاکید مقام معظم رهبری است و رعایت اصل بی طرفی یک تکلیف شرعی و عقلی و قانونی است.
وی با اشاره به همکاری مستمر و تنگاتنگ وزارت کشور با شورای نگهبان خاطر نشان کرد : ما در بحث نظارت، هیچ مشکلی با شورای نگهبان نداریم.
وزیر کشور به تبلیغات دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی برای القای یاس و ناامیدی و سیاه نمایی در جامعه، القای دوگانگی در میان مسئولان، القای ناکارآمدی نظام و ایجاد احساس نارضایتی اشاره کرد و وظیفه رسانه ملی را برای مقابله با این تبلیغات سوء بسیار مهم خواند.
رحمانی فضلی گفت: برغم گسترش رسانه های نوظهور در فضای مجازی و افزایش شبکه های معاند ماهواره ای، مرجعیت صدا و سیما در جامعه همچنان بالا است و این مرجعیت افزایش نیز یافته است.
وی، حفظ و تقویت وحدت و انسجام ملی و ایجاد شور و نشاط و امید را زمینه ساز حضور پرشکوه تر مردم در انتخابات دانست و تاکید کرد: تنها ملاک وزارت کشور در انتخابات، قانون است.
وزیر کشور همچنین با اشاره به حضور یک میلیون و صد و پنجاه هزار نفر مجری انتخابات گفت: آموزش مجریان انتخابات از یکسال قبل آغاز شده و همچنان در استان های مختلف ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: