
به گزارش جام جم آنلاین ، آلکمار با ورود جهانبخش به زمین، توانست باخت را با تساوی عوض کند. این تیم در هفته بیست و چهارم لیگ یک هلند برابر زوله قرار گرفت و یک بر یک برابر مهمانش متوقف شد. نیمه اول بدون گل به پایان رسید. در دقایق نخست نیمه دوم ریان توماس برای زوله گلزنی کرد اما فرایدی در دقیقه 82 گل مساوی را به ثمر رساند تا آلکمار بتواند از یک بازی خانگی امتیاز کسب کند.
علیرضا جهانبخش در نیمه دوم به میدان آمد و 36 دقیقه برای آلکمار بازی کرد. آلکمار 37 امتیازی شد و با یک رتبه صعود در جایگاه پنجم قرار گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی