به گزارش جام جم آنلاین ، کیروش تصمیم آخر را گرفت، ادامه مسیر جام جهانی بدون 8 ملی پوش پرسپولیس... تصمیم بدتر و تاریخی تر از این نمی شود.
در حالی که فدراسیون پاسپورت های بازیکنان را برای ویزای قطر جمع کرده، هیچ اقدامی برای تحویل گرفتن پاسپورت ملی پوشان پرسپولیس در جهت صدور روادید قطر انجام نداده است تا این موضوع نشان دهد کی روش به دلیل مصاحبه تند 2 ماه پیش برانکو تصمیم خود را گرفته است و قصدی برای دعوت بازیکنان پرسپولیس برای بازی با قطر و چین را ندارد. این تاریخی ترین لجبازی فوتبال ایران است!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
واقعا معلومه چه خبره تو فدراسیون هه ههه هههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!