نفت - پرسپولیس؛ در غیاب 6 بازیکن اصلی

دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در شرایطی برابر هم قرار خواهند گرفت، که این دیدار حساس و تعیین کننده در غیاب 6 بازیکن اصلی دو تیم برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۰۳۴۰۷
نفت - پرسپولیس؛ در غیاب 6 بازیکن اصلی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ورزش سه، شاگردان علی دایی با شکست برابر تیم تراکتورسازی در تهران نیم فصل اول را به پایان بردند؛ آنها در شروع نیم فصل دوم شرایط خوبی را تجربه نکردند تا این تیم از میان مدعیان کسب سهمیه آسیایی فاصله بگیرد. دو شکست پیاپی در شروع مسابقات نیم فصل دوم مقابل استقلال و سپاهان و همچنین سه تساوی پیاپی برابر پدیده، استقلال خوزستان و صنعت نفت شرایط این تیم را در وضعیت دشواری قرار داده بود؛ اما شاگردان علی دایی با پیروزی برابر پیکان در هفته بیست و یکم کسب اولین سه امتیاز مرحله برگشت خود را جشن گرفتند و بلافاصله در هفته بیست و دوم موفق به شکست ماشین سازی قعر نشین شدند تا صعودی چهار پله ای را در جدول مسابقات تجربه کنند. نفت تهران اکنون پس از ذوب آهن 33 امتیازی با 32 امتیاز در رتبه پنجم قرار گرفته است.

هفته آینده نفت تهران در ورزشگاه تختی میزبان پرسپولیس خواهد بود و در حالی به مصاف این تیم خواهد رفت که میلاد فراهانی گلر اول تیم و محمد دانشگر با محرومیت از این دیدار مواجه شده اند؛ این موضوع می تواند چالش بزرگی برای علی دایی در این دیدار حساس باشد. ضمن اینکه در جبهه مقابل نیز پرسپولیس با 4 محروم به این دیدار رسیده است؛ کمال کامیابی نیا به دلیل حکم کمیته انضباطی قادر به همراهی سرخپوشان نخواهد بود و وحید امیری، محمد انصاری و حسین ماهینی نیز سه بازیکن محروم پرسپولیس هستند که در دیدار برابر سپاهان سه کارته شدند.

با این حال با توجه به شرایط تیم نفت تهران که با دو پیروزی پیاپی شرایط خوبی را تجربه می کند و همچنین خارج شدن پرسپولیس از شوک باخت برابر استقلال با پیروزی ارزشمند برابر سپاهان، انتظار می رود شاهد دیداری جذاب از دو تیم در هفته پیش رو باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها