آنتی اکسیدان‌های یافت شده در مواد غذایی سالم از سلول ها در مقابل آسیب حفاظت می کنند.
کد خبر: ۱۰۰۲۷۷۷
مصرف آنتی اکسیدان‌ها را فراموش نکنید

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، متخصصان سلامت مصرف مواد خوراکی آنتی اکسیدان را توصیه می کنند. برخی از این مواد خوراکی به شرح زیر هستند:

- تخم مرغ، شیر، کره و جگر از منابع غنی ویتامین A هستند.

- میوه و سبزیجات رنگی که حاوی ویتامین C هستند. منابع خوب این ویتامین شامل مرکبات، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل است.

- مغزیجات آجیلی بخصوص بادام و گردو، دانه ها بویژه تخم آفتابگردان، روغن های مغزیجات، کلم و اسفناج که منابع غنی ویتامین E هستند.

- نخود، هویج، زردآلو، هلو، سیب زمینی شیرین، برگ چغندر و کلم پیچ، که منابع بتاکاروتن هستند.

- سبزیجات برگدار سبز، اسفناج و کلم، و همچنین پاپایا، ذرت، نخود و پرتقال که منابع خوب لوتین هستند.

- میوه ها و سبزیجات صورتی و قرمز نظیر هندوانه، گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی و زردآلو که منبع غنی لیکوپن هستند.

- غلات غنی شده، نان، ماکارونی، حبوبات، گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ و پنیر، که منابع خوبی از سلنیوم هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
شهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۹
۰
۰
جام جم از كارشناسی و راهنمایی كه مرتب می نویسید متشكرم لطفا در مورد زخم دیابت و درمان و پیشگیری هم مطلب و راهنمایی كنید .
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها