امشب در برنامه پایش بررسی می شود:

تعمیم حرکت بازار تبریز در فروش کفش و پوشاک ایرانی به کل کشور

برنامه تحلیلی پایش امشب با موضوع الگو برداری از مدل حرکت بازاریان تبریز در فروش کفش و پوشاک به تمام کشور پخش خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۰۱۱۴۹
تعمیم حرکت بازار تبریز در فروش کفش و پوشاک ایرانی به کل کشور

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه یک، در نظر سنجی این برنامه از بینندگان پرسیده شده است: اگر همه فروشگاه های کشور از حرکت بازاریان تبریز حمایت و از عرضه کفش و پوشاک خارجی پرهیز کنند، آیا حاضرید شب عید امسال فقط کفش و پوشاک ایرانی بخرید؟ 1- بله 2- خیر. بینندگان می‌توانند برای شرکت در این نظرسنجی عدد گزینه مورد نظر را به شماره پیامک 30000111 ارسال کنند.

400 فروشگاه تبریز در جهت حمایت از تولیدات ایرانی بیش در از یک ماه دست به دست هم داده اند تا فقط کفش و البسه ایرانی بفروشند. خراسانی ها، مراغه ای ها، شبستری ها، مرندی ها و آذرشهری ها هم تاکنون به این حرکت بزرگ بازاریان تبریز پیوستند. علیرضا جباریان فام رییس اتحادیه کفاشان تبریز مهمان امشب پایش است تا درباره این حرکت بازیاریان و حمایت های اتحادیه از این اقدام مردمی بیشتر بگوید.

برنامه پایش کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیما است که یکشنبه ها بعد از سریال شبانگاهی با اجرای کیاداوود اسفندیاری از این شبکه پخش می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها