به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،پایگاه روسیا الیوم گزارش داد که "جک ما"در مراسم افتتاح دفتر شرکت علی بابا در شهر ملبورن استرالیا گفت: «جهان نسبت به جنگ های تجاری اهتمام دارد، اگر روند تجارت متوقف شود جنگ آغاز می شود، جهانی سازی اقتصاد تنها حواله های مالی و انتقال کالا نیست».
سخنان جک ما پس از تصمیم دونالد ترامپ برای خروج از پیمان تجاری اقیانوس آرام بود که 12 کشور منطقه آسیا و اقیانوس آرام آن را امضا کرده اند.
وی این تصمیم را مصیبتی عظیم برای چین خواند و گفت که تجارت انگیزه ای برای اعتماد سازی و تبادل فرهنگی در جهان است که به مردم برای برقراری ارتباط کمک می کند لذا باید تجارتی عادلانه، شفاف و فراگیر را بنا نهیم.
رئیس علی بابا ماه گذشته در دیدار با رییس جمهور آمریکا گفته بود که شرکتش به ایجاد یک میلیون شغل جدید در آمریکا کمک خواهد نمود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ