به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کاشان، محمد مسعود چایچی از اجرای 100 واحد پارکینگ مکانیزه با اعتباری بالغ بر 33 میلیارد ریال در دو نقطه از هسته مرکزی شهر خبر داد.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته برای تامین فضاهای پارکینگ مورد نیاز در سطح شهر،موضوع اجرای پارکینگ های مکانیزه در دستور کار قرارگرفت، تصریح کرد: پس از جانمایی های صورت گرفته در خیابانهای مرکزی شهر و اخذ مصوبات شورای ترافیک ،پیمانکار مجری انتخاب می شود.
معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری کاشان افزود: بزودی شاهد اجرای نخستین مجموعه های پارکینگ مکانیزه در خیابانهای هسته مرکزی با ظرفیتی جمعا معادل 100 واحد پارکینگ خواهیم بود.
چایچی اعتبار مورد نیاز جهت اجرای پروژه های مذکور را بالغ بر 33 میلیارد اعلام کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: