به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، این کیک با استفاده از "بالن هواشناسی" و همراه با یک دوربین برای ثبت لحظه های حماسی برخاستن و گردش بالن در فضا، ارسال شد.
سایت "بندل" گزارش کرد این بالن تا 100 هزار پا ارتفاع گرفته و عکس های حیرت آوری را از فضا گرفته است.
"بیل کنیون"، طراح این ایده به شبکه خبری بی بی سی گفت: "گام اول از این آزمایش این است که انسان بتواند خوراکی پای را با راحتی در فضا هضم کند." وی خاطرنشان کرد که اجرای چنین آزمایش هایی همچنان ادامه دارد.
کنیون تصریح کرد که هدف از آزمایش ارسال کیک با سرعت بسیار زیاد به فضا و سپس پختن آن با درجه حرارت بالاست.
در حال حاضر دانشمندان سرگرم بررسی و تحلیل اطلاعاتی هستند که درباره این خوراکی به دست آورده اند تا دریابند که چگونه می توان هضم این غذا را برای معده انسان آسان تر کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت