به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، این کیک با استفاده از "بالن هواشناسی" و همراه با یک دوربین برای ثبت لحظه های حماسی برخاستن و گردش بالن در فضا، ارسال شد.
سایت "بندل" گزارش کرد این بالن تا 100 هزار پا ارتفاع گرفته و عکس های حیرت آوری را از فضا گرفته است.
"بیل کنیون"، طراح این ایده به شبکه خبری بی بی سی گفت: "گام اول از این آزمایش این است که انسان بتواند خوراکی پای را با راحتی در فضا هضم کند." وی خاطرنشان کرد که اجرای چنین آزمایش هایی همچنان ادامه دارد.
کنیون تصریح کرد که هدف از آزمایش ارسال کیک با سرعت بسیار زیاد به فضا و سپس پختن آن با درجه حرارت بالاست.
در حال حاضر دانشمندان سرگرم بررسی و تحلیل اطلاعاتی هستند که درباره این خوراکی به دست آورده اند تا دریابند که چگونه می توان هضم این غذا را برای معده انسان آسان تر کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد