به گزارش جام جم آنلاین ،سید حسین هاشمی استاندار تهران در گفت وگو با جام جم آنلاین با اشاره به اینکه هیچ مجوزی از سوی استانداری تهران برای برگزاری این تجمع صادر نشده است گفت: این تجمع مجوز ندارد و در صورت برگزاری طبق قانون با آن برخورد می شود.
در این پوسترکه نامی از تهیه کنندگان آن برده نشده ، آمده است امروز دوشنبه 29 آذر ساعت 16 درمقابل سفارت ترکیه در تهران و همزمان در تبریز مقابل کنسولگری این کشور جمع خواهیم شد.
همچنین بهدنبال تحولات اخیر حلب ، تعدادی از اعضای خانواده تروریست های تکفیری محاصره شده در حلب مقابل کنسولگری ایران در استانبول تجمع کردند.
قرار بود اسحاق جهانگیری معاون رییس جمهو امروز سفری به ترکیه داشته باشد که به گفته سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این سفر لغو شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد