به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در این مورد گفت: یکی از این پروژههای مشترک در این تفاهم نامه در زمینه دارو است زیرا نظارت بر مصرف دارو، توجه به اصالت آن، تاریخ تولید، زمان امکان مصرف، قیمت، مسیر ورود به کشور و تشخیص نوع بیماری شایع در هر منطقه از مشکلات حال حاضر در این عرصه محسوب میشود که البته پیش از این برای تمام این موارد زیرساختهایی وجود داشته اما فعال نبوده و جای خالی نرم افزار تخصصی هم حس می شده است.
وی همچنین در جمع خبرنگاران از راه اندازی تمام نرم افزارهای ساخته شده در این زمینه با پوششدهی در تمام کشور تا پایان سال خبر داد و تاکید کرد: با رفتن به سمت نسخه الکترونیک، مردم میتوانند بدون در دست داشتن نسخه با اطمینان داروی خود را دریافت کنند و دستگاههای نظارتی و بیمهها نیز میتوانند میزان مصرف و تجویز آن را کنترل کنند. علاوه بر این در بخش گمرک نیز امکان کنترل جدی تر حاصل می شود.
دکتر واعظی وزیر ارتباطات نیز در حاشیه امضای این تفاهم نامه با وزارت بهداشت گفت: پیرو جلسه یک ماه گذشته با وزارت بهداشت و با توجه به فعالیت های گسترده وزارت بهداشت، در این تفاهم نامه تصمیمات به جمعبندی رسید تا در آینده نزدیک در اختیار مردم قرار گیرد.
وزیر ارتباطات ضمن اشاره به فعالیت وزارت بهداشت در تمامی بخش ها ابراز امیدواری کرد تادر آینده با رونمایی امکانات جدید بسیاری از مشکلات تردد و بانکهای اطلاعاتی دارو حل شود.
دکتر واعظی گفت: در جلسه گذشته محور بحث خدمت رسانی سلامت به روستاهای کشور در مناطق مرزی و دور افتاده بود که یکی از سیاستهای دولت تدبیر و امید است و امید است تا از این طریق رسیدگی به مناطق کم برخوردار و کاهش شکاف دیجیتالی بیش از پیش مقدور شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد