همایون شجریان در چهار شهر می‌خواند

تور کنسرت «هوای گریه» با آواز همایون شجریان پس از چهار اجرا در استرالیا، در چند شهر ایران برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۹۷۸۷۸۱
همایون شجریان در چهار شهر می‌خواند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی این کنسرت، محمدحسین توتونچیان - مدیرعامل شرکت فرهنگی‌ هنری ققنوس - در این‌باره گفت: تور کنسرت «هوای گریه» چندی پیش در چهار شهر استرالیا یعنی پرت، سیدنی، بریزبن و ملبورن برگزار شد و اجراهای بسیار موفقی را پشت سر گذاشت. حالا بنا داریم در چند شهر ایران که سال گذشته فرصت اجرا در آن‌ها را نداشتیم، اجراهایی را روی صحنه ببریم.

این تهیه‌کننده موسیقی ادامه داد: تور «هوای گریه» از فردا (۲۴ آذرماه) در خرم‌آباد آغاز خواهد شد و سنندج (۲ دی‌ماه)، کرمانشاه (۹ و ۱۰ دی‌ماه) و بوشهر (۱۵ و ۱۶ دی‌ماه) در مسیر این تور قرار خواهند گرفت. البته ما قصد داریم اجراهایی را هم در شهرهای قزوین، تبریز و بندر انزلی برگزار کنیم که جزییات آن به‌زودی اعلام خواهد شد.

او همچنین اظهار کرد: در این تور کنسرت، آیین مشکاتیان (تنبک)، حسین رضایی‌نیا (دف)، میلاد محمدی (تار)، پریچهر خواجه (قانون)، پاشا هنجنی (نی)، سینا جهان‌آبادی (کمانچه و سرپرست گروه)، لعیا اعتمادی (ویلن آلتو)، پریسا پیرزاده و علی جعفری‌پویان (ویلن)، آتنا مستعان اشتیاقی (کنترباس)، نگار نوراد (ویلنسل) و شهرام رکوعی (فلوت) در این تور آواز همایون شجریان را همراهی خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها