
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ورزش سه ، برانکو ایوانکوویچ که توانسته به همراه این تیم به مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا صعود کند، اکنون در این مرحله برابر نمایندگان عربستان، قطر و امارات همگروه شده است.
سرمربی کروات پرسپولیس در این خصوص به خبرنگار ما گفت: هر سه تیم حاضر در این گروه از روحیه بالای قهرمانی برخوردار هستند. دو تیم الهلال و الریان توانسته اند قهرمان فصل گذشته لیگ خود لقب بگیرند و پرسپولیس نیز در دو فصل اخیر مدعی لیگ ایران بوده است و این نشانه های سختی رقابت در این گروه است.
وی ادامه داد: با توجه به حضور الریان و الهلال من سخت ترین گروه در منطقه غرب آسیا را گروه چهارم می دانم.
برانکو ایوانکوویچ در خصوص شرایط پرسپولیس گفت: ما برای موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا نیاز به برنامه دقیق و استفاده از تمام نیروها و پتانسیل تیم داریم و امیدوار به موفقیت و نتیجه گیری در این رقابت ها هستیم.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: