به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا دریافتند در مقایسه با کودکان متولد شده به شیوه طبیعی، کودکان متولدشده به شیوه سزارین ۴۰ درصد از ریسک بالاتر ابتلا به چاقی یا اضافه وزن تا رسیدن به سن ۷ سالگی برخوردار هستند.
به گفته نئول مولر، سرپرست تیم تحقیق، این ریسک حتی در کودکان متولد شده به شیوه سزارین از مادران چاق و دارای اضافه وزن به مراتب بیشتر بوده و از ۷۰ تا ۸۰ درصد خواهد بود.
مولر در این باره می گوید: «ما دریافتیم که نقش حفاظتی زایمان طبیعی به مراتب بیشتر است و به مادران چاق یا دارای اضافه وزن کمک می کند تا کمتر چاقی بین نسلی را انتقال دهند.»
به عقیده مولر و همکارانش در زایمان به طریق طبیعی نوزاد به هنگام خروج از مسیر زایمان میکروب های مفید مادر را دریافت می کند و این میکروب ها به حفاظت از کودک در مقابل چاقی منجر می شوند.
مولر در ادامه می افزاید: «شواهد مکرر نشان می دهد که نوزادان متولدشده به شیوه طبیعی در مقایسه با نوزادان متولدشده به روش سزارین، دارای میکروب های متفاوتی در روده هستند.»
در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۱۴۰۰ زایمان را در بوستون بررسی کردند. در حدود ۵۷ درصد زنانی که به شیوه سزارین و ۵۷ درصد زنانی که به شیوه طبیعی زایمان کرده بودند چاق بودند.
طبق گزارش محققان، کودکان متولدشده به شیوه سزارین با ریسک بیشتر اضافه وزن مواجه بودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: