به گزارش ایرنا، در نامه روحانی آمده است: لازم است بنیاد شهید در اسرعوقت، توجه به عزیزانی را که در وقایع تروریستی حله و نیروگاه کرکوک به شهادت رسیدهاند طبق ضوابط آن بنیاد، در عداد شهدای انقلاب اسلامی محسوب و توفیق خدمت به خانواده آنان را به کارنامه خدمات بنیاد شهید بیفزاید و ظرف یک ماه اقدامات انجام شده را گزارش کند.
رئیسجمهور همچنین در جلسه هیات دولت ضمن تسلیت به ملت ایران، مسئولان را به بررسی دقیق دلایل وقوع و اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از تکرار حوادث حله و برخورد قطارها و برنامهریزی برای آینده موظف کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، روحانی در جلسه هیات دولت، اقدام مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران را سنجیده و مسئولانه دانست که با پذیرش مسئولیت و عذرخواهی از مردم، استعفا کرد.
افزایش شهدای خوزستانی انفجار حله به 52 شهید
در همین حال و به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان با اشاره به افزایش شمار شهدای خوزستانی انفجار تروریستی حله به 52 شهید، از برنامهریزی برای برگزاری مراسم تشییع این شهدا در روز چهارشنبه (فردا) در اهواز خبر داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا