به گزارش جام جم آنلاین، سید جلال ملکی در گفتگو با مهر درباره جزییات این حادثه تصادف، افزود: ساعت ۸.۵۱ دقیقه صبح امروز خبر تصادف شدید چندین خودروی سواری به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و بلافاصله نیروهای ایستگاه ۲۶ در محل حادثه حاضر شدند.
وی گفت: با حضور آتش نشانان در محل حادثه مشخص شد ۸ دستگاه خودروی سواری در مسیر غرب به شرق اتوبان تهران پردیس به شدت با یکدیگر برخورد کرده و در این حادثه دو خانم و یک آقا دچار مصدومیت شده اند.
ملکی با بیان اینکه دو نفر از مصدومان این حادثه توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند، ادامه داد: یکی از مصدومان در محل حادثه به صورت سرپایی مداوا شد. همچنین، آتش نشانان با ایمنسازی محل حادثه خودروها را به محل امن منتقل کرده و معبر را برای تردد دیگر خودروها بازگشایی کردند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران، گفت: محل حادثه به عوامل پلیس راهور داده شد، علت وقوع این تصادف در دست بررسی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است