روایتی از رابطه محبت‌آمیز خواهر احمد عزیزی با این شاعر فقید

عاشقانه زینب خواهر احمد

این سریال از امشب ساعت 20 و 45 دقیقه از شبکه 3 پخش می‌شود

«ماه و پلنگ» روایت جدال با شیطان

مجموعه تلویزیونی «ماه و پلنگ» به نویسندگی سعید مطلبی، کارگردانی احمد امینی و تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب از شنبه 15 آبان ماه هر شب به غیر از پنجشنبه و جمعه ساعت 20 و 45 دقیقه روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود و بازپخش آن روز بعد ساعت یک و 30 دقیقه بامداد و 15 خواهد بود. در این مجموعه 35 قسمتی داریوش ارجمند، علی شادمان، شاهرخ استخری، ویدا جوان، بیتا سحرخیز، آتنه فقیه‌نصیری، فرهاد جم، شیوا خنیاگر، مریم کاظمی، علی سلیمانی، سعید داخ، صدرالدین شجره، امیرمحمد زند، شهروز ابراهیمی، پوراندخت مهیمن، زهرا سعیدی، شهین تسلیمی، علیرضا استادی، احسان امانی، لیلا عزیزی، حمید عرب‌سرخی و... بازی می‌کنند.
کد خبر: ۹۶۴۶۵۵
«ماه و پلنگ» روایت جدال با شیطان

به گزارش جام‌جم، در خلاصه داستان این سریال آمده است: دزد برای هر خانه راه ورودی می‌یابد و شیطان در هر دل بهانه حضوری. حاج صنعان نعیمی باور داشت که 60 سال در دل را روی شیطان بسته نگه داشته و باور داشت این بسته بودن دل تا زمان مرگ ادامه می‌یابد تا این‌که...

یک قصه تازه و جذاب

احمد امینی، کارگردان سریال «ماه و پلنگ» درباره تفاوت این کار در مقایسه با دیگر ساخته‌هایش در تلویزیون به جام‌جم گفت: مهم‌ترین‌ تفاوت این سریال از دیدگاه من، زمان رساندن آن برای پخش است. طبق صحبت با مدیران قبلی ما زمان بیشتری برای تولید داشتیم، اما بعد از تغییر مدیران قرار شد سریال را زودتر از موعد به پخش برسانیم. به همین دلیل بعد از ضبط 80 درصد از سریال مجبور شدیم دو گروه کارگردانی تشکیل بدهیم تا سریال را برای پخش برسانیم.

وی ادامه داد: من چند سال پیش تجربه دو گروه کارگردانی را در مینی‌سریال «روز ایبریت» داشتم. البته برای آن کار از ابتدا برای دو گروه کارگردانی برنامه‌ریزی شده بود که زیر نظر خودم فعالیت می‌کردند. چنین تجربه‌ای را برای بخش‌های باقیمانده سریال ماه و پلنگ هم تکرار کردم. حجت ذیجودی کارگردانی گروه دوم را به‌عهده دارد که خیلی به من محبت کرد و پذیرفت، زیرا کمتر کارگردانی حاضر است کار نصف نیمه انجام بدهد.

این کارگردان درباره فیلمنامه این سریال گفت: طرح اولیه سریال دو تا سه سال قبل از سوی سعید مطلبی به من ارائه شد. قصه را دوست داشتم و به نظرم داستان تازه و جذابی بود. با توجه به این‌که مطلبی نگاه خاصی دارد و شخصیت‌های قصه را پخته خلق می‌کند، به همین دلیل خیلی راغب بودم یکی از قصه‌های او را کار کنم. با توجه به این‌که در آن زمان مطلبی درگیر ستایش2 بود، زمان نداشت فیلمنامه را بنویسد و به چند نویسنده جوان سپرد، اما کار هیچ یک از دوستان مورد رضایتش نبود، به همین دلیل خودش از یک سال و نیم پیش شروع به نگارش دوباره کرد.

وی ادامه داد: من هم از ابتدا در جریان نگارش بودم، نظراتم را می‌دادم و درباره قصه حرف می‌زدیم. از دی ماه پارسال پیش‌تولید را شروع کردیم و نیمه فروردین سریال را کلید زدیم و تصویربرداری همزمان با پخش ادامه دارد. با وجود این‌که مجموعه ماه و پلنگ یک درام خانوادگی به‌روز است، اما سریال به لحاظ تولید بسیار دشوار به نظر می‌رسد، چراکه تعداد صحنه‌های شلوغ و پیچیده کم نیست و چندین تصادف با خودرو داریم که هرکدام در شرایط متفاوت اتفاق می‌افتد یا مراسم ختم، خاکسپاری، عروسی و... داریم. بنابراین تعریف درام در این سریال متفاوت از دیگر کارهای دراماتیک با چند لوکیشن محدود است.

سریالی با 100 لوکیشن

امینی با اشاره به تعدد لوکیشن‌های مجموعه ماه و پلنگ گفت: بیش از صد لوکیشن برای این سریال داریم. از جنوبی‌ترین نقطه شهر تا شمالی‌ترین و از شرق به غرب رفتیم. در کنار تعدد لوکیشن، تعدد شخصیت هم داریم. ضمن این‌که آقای مطلبی برای شخصیت‌های فرعی دیالوگ‌های بسیار خاصی نوشتند که دیگر نمی‌توانستم نقش‌های فرعی را به هنروران واگذار کنم و بازیگران حرفه‌ای انتخاب کردم. امیدوارم با فراز و نشیب‌هایی که داشتیم، کار قابل قبول باشد.

این کارگردان در پاسخ به این سوال که چه مفاهیمی را در سریال ماه و پلنگ به مخاطب انتقال می‌دهید؟ عنوان کرد: سعید مطلبی نظریه‌ای دارد که به نظرم خیلی مهم است. او معتقد است ما به جز این‌که یک داستان به بیننده ارائه و او را سرگرم می‌کنیم، وظیفه داریم مواردی را در زمینه‌های اخلاقی، خانوادگی، روابط بین آدم‌ها و... به بینندگان یاد بدهیم. ضمن این‌که معتقدم وقتی داستانی خوب نوشته شود، پیام خاص خودش را دارد. بنابراین اگر در کارهای من جزییاتی به چشم می‌آید، به این دلیل است که از قصه الهام می‌گیرم. سریال ماه و پلنگ هم مستثنا از این مساله نیست. ضمن این‌که خوش‌شانس بودم و با کسانی کار کردم که قصه‌هایشان با سلیقه و نگاه من یکی بود. حالا باید سریال ماه و پلنگ پخش شود و مردم درباره آن قضاوت کنند.

وی درباره انتخاب بازیگران سریال گفت: سعی کردم بازیگران با نقش‌ها همخوانی داشته باشند؛ حرفه‌ای بوده و کمتر در تلویزیون دیده شده باشند. نقش سه جوان قصه را شاهرخ استخری، بیتا سحرخیز و ویدا جوان بازی می‌کنند که به نظرم هر سه نفر آنها در ایفای نقش‌شان موفق هستند. علاوه بر آن به خاطر جنس دیالوگ‌های نقش‌های مکمل، بازیگران حرفه‌ای همچون آتنه فقیه‌نصیری، فرهاد جم، امیرمحمد زند و... را انتخاب کردم که البته این دوستان محبت کردند و پذیرفتند، چون همیشه نقش یک بازی می‌کردند.

یک پیشنهاد خوب

بیتا سحرخیز، بازیگر سریال ماه و پلنگ درباره نقشش گفت: در این مجموعه نقش ملکا را بازی می‌کنم که وکیل است. او یک دختر مستقل امروزی است که به واسطه پرونده‌ای درگیر ماجراهایی می‌شود. من چهار سال بود که در سریالی بازی نکرده بودم. تحمل کردم تا کار خوب به من پیشنهاد شود تا این‌که فیلمنامه سریال ماه و پلنگ به دستم رسید. وی ادامه داد: وقتی فیلمنامه را خواندم، خیلی فوق‌العاده بود و احمد امینی هم کارگردانی کار را برعهده داشت. ضمن این‌که آقای زرین‌کوب هم همیشه کارهای خوب تهیه می‌کند. همه این موارد باعث شد تا بازی در این سریال را بپذیرم.

مادری مهربان و گوش به فرمان

زهرا سعیدی در این مجموعه نقش مادر ملکا را بازی می‌کند. او درباره نقش گفت: نقش یک مادر را بازی می‌کنم که مثل دیگر مادرها مهربان، دلسوز و گوش به فرمان همسرش است. نقش همسر و دخترم را صدرالدین شجره و بیتا سحرخیز بازی می‌کنند.

وی گفت: بازیگر نقش مقابل اهمیت زیادی دارد و در این سریال بیشتر با آقای شجره و خانم سحرخیز بازی دارم که باید بگویم تجربه خوبی است. آقای شجره انسان بسیار وارسته و باسوادی هستند و کار کردن با او دلنشین است.

داریوش ارجمند و یک نقش کلیدی

داریوش ارجمند در سریال تلویزیونی ماه و پلنگ ایفاگر نقش صنعان نعیمی است که جزو نقش‌های کلیدی و اصلی پروژه به شمار می‌رود و قصه سریال با داستان زندگی او شروع می‌شود. کارگردان سریال درباره انتخاب ارجمند برای این نقش گفت: واقعا نقش صنعان نعیمی دشوار است و بجز داریوش ارجمند، مشکل بازیگر دیگری برای این نقش پیدا می‌شد و اگر هم این اتفاق می‌افتاد، نقش طور دیگری درمی‌آمد. داستان مجموعه در دو مقطع زمانی اتفاق می‌افتد؛ زمان حال و پنج سال قبل. قصه با خانواده صنعان شروع می‌شود و از قسمت پانزدهم به بعد با آدم‌های دیگر ادامه پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: صنعان نعیمی، پدر یک خانواده است که در موقعیت دشوار اخلاقی، حقوقی و اجتماعی قرار می‌گیرد و انتخاب سختی دارد. این نقش نوسان زیادی دارد، به همین دلیل باید چهره‌ای انتخاب می‌شد که جسارت انجام این کار را داشته باشد و داریوش ارجمند به زیبایی این نقش را درآورده است.

فاطمه عودباشی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
جلال
-
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۱
۰
۰
بعدازستایش،این مزخرفترین سریالیه كه دیدم
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها