
به گزارش جامجم، 24 خرداد سال 91 دختر جوانی با مراجعه به پلیس شرق تهران از آزار و اذیت خود توسط دو پسر خبر داد.
او در شکایتش گفت: منشی یک پزشک در شرق تهران هستم. با یکی از مراجعهکنندگان مطب که پسر جوانی بود، آشنا شدم. او مدعی بود به من علاقهمند است و قصد ازدواج دارد.
دوستی ما شکل گرفت و دیروز قرار گذاشتیم به گردش برویم که او با دوستش بهدنبال من آمد. آنها با تهدید چاقو مرا به منطقه چهار دیواری برده و مورد آزار واذیت قرار دادند.
پس از این شکایت، تحقیقات پلیس برای دستگیری متهمان آغاز شد تا این که ماموران آنها را شناسایی و دستگیر کردند. دو پسر جوان در تحقیقات منکر آزار و اذیت دختر جوان شده و ادعا کردند با شاکی دوست بودند و هیچ اجباری در کار نبوده است.
متهمان در شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و در جلسه دادگاه نیز منکر آزار و اذیت دختر جوان شدند.
پس از دفاعیات متهمان، قضات برای تصمیمگیری وارد شور شده و متهمان را به اتهام ارتباط شیطانی به صد ضربه شلاق، به اتهام آدم ربایی به 15 سال حبس و به خاطر تهدید با چاقو به دو سال زندان محکوم کردند.
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: