به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از خوزستان، رضا سعیدی ضمن بیان این مطلب افزود: مدیریت قاچاق کالا را به سازمان تعزیرات حکومتی دادند اما مواد ممنوعه را به محاکم قضایی سپردند، این در صورتی است که یکهزار و 400 پرونده در سال 92 به تعداد 100 پرونده رسیده و 90 درصد آن تا حد زیادی رسیدگی از طریق سازمان حکومتی تعریرات انجام شد.
وی ادامه داد: یکی از راههای برخورد و مبارزه با قاچاق کالا اقدام از نقطه مرزی تا کف بازار است و همچنین باید ریسک کار در سطح بازار و اصناف صورت گیرد. در این راستا با اتحادیهها همکاری لازم را انجام میدهیم.
سعیدی تصریح کرد: در استان خوزستان جهت ارائه کالای تهلنجی یا همان ملوانی به اتحادیهها و اصناف اطلاعرسانی کردهایم. با این حال ساماندهی و نظارت بر این کالاها با همکاری تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت و معدن، اتاق بازرگانی و نیروی انتظامی انجام میشود.
وی با اشاره به کاهش ورود کالاهای قاچاق به کمتر از 10 میلیارد تومان گفت: اقدامات صورت گرفته با همکاری اصناف و اتحادیهها برای ابتدای راه بسیار خوب بوده است، در این دو سال موفقیتهایی کسب شد.
مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان خوزستان افزود: در ماده 13 قانون اساسی، حمایت از مرزنشینان به شرط شمارهگذاری کالا و کد رهگیری است که در اینباره هر ملوانی میتواند 4 میلیون تومان معادل یکهزار و 400 دلار کالا با شمارهگذاری و کد رهگیری همراه داشته باشد، اما این موضوع را باید در نظر داشت که این حمایت از مرزنشینان نمیتواند باعث ورود کالای قاچاق شود.
سعیدی ادامه داد: در حال حاضر ملوانان و افراد ساحلنشین باید برای کالاهای خود از گمرک شماره و کد رهگیری بگیرند و در این صورت قانونی است.
به گفته این مقام مسئول؛ در استان خوزستان سالانه هر یک از ملوانان 6 بار میتواند با خود کالای خارجی با مبلغ 4 میلیون تومان داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت