به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، تیم ملی فوتبال 5 نفره نابینایان و کمبینایان کشورمان که با 5 امتیاز به عنوان تیم دوم گروه اول موفق به کسب جواز حضور در مرحله نیمهنهایی بازیهای پارالمپیک ریو شده است در این مرحله باید به مصاف آرژانتین تیم اول گروه دوم برود.
تیمهای آرژانتین و چین در آخرین دیدار مرحله گروهی گروه دوم برای تعیین سرگروه به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید تا آرژانتین با 7 امتیاز و به لطف تفاضل گل بهتر به عنوان تیم نخست گروه راهی نیمهنهایی شود.
بدین ترتیب ساعت 16 روز پنجشنبه به وقت محلی، برزیل و چین در نخستین دیدار نیمهنهایی به مصاف هم خواهند رفت و سپس از ساعت 20 ایران با آرژانتین دیدار خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد