ورود رسمی وزارت کشور به جریان اجرای انتخابات از دی‌ماه

وزیر کشور با بیان این‌که 29 اردیبهشت 96 به طور همزمان سه انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میاندوره‌ای مجلس برگزار خواهد شد، گفت: وزارت کشور به طور جدی اقداماتش را برای این انتخابات از دی ماه آغاز خواهد کرد.
کد خبر: ۹۳۷۱۳۰

به گزارش فارس، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در برنامه گفت‌وگوی ویژه‌ خبری افزود: ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میاندوره‌ای مجلس و شوراها اسفند امسال و ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری فروردین سال آینده انجام می‌شود.

وی با بیان این‌که وزارت کشور همچنان آماده برگزاری انتخابات الکترونیک است و برای محقق شدن این کار با شورای نگهبان در حال مذاکره و رایزنی هستیم، گفت: برگزاری انتخابات در شوراها به صورت الکترونیک به خاطر گستردگی آن بسیار هزینه‌بر است و اگر دولت تامین مالی داشته باشد، حتما این کار هم انجام می‌شود.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که در سیاست داخلی توفیقات خوبی داشته‌ایم، گفت: احزاب با نشاط و پویا در کشور فعال هستند و نمونه بارز این توفیقات، انتخابات امن گذشته با مشارکت 62 درصدی مردم است. انتظار داریم با همکاری همه احزاب و دستگاه‌ها و مردم، انتخابات خوبی را نیز پیش‌رو داشته باشیم.

هیچ تهدیدی علیه امنیت کشور وجود ندارد

رحمانی‌فضلی دیروز طی سخنانی در زنجان اظهارکرد: تمام مرزها توسط نیروهای نظامی بخوبی و با دقت کنترل و رصد می‌شود و هیچ تهدیدی علیه امنیت کشور وجود ندارد.

به گزارش میزان، وزیر کشور در بدو ورود به زنجان برای شرکت در مراسم تودیع و معارفه استاندار این استان اظهار کرد: این امر به‌آن معنا نیست که ما هوشیاری لازم را نداشته باشیم و خوشبختانه نیروهای نظامی با دقت و هوشیاری، مرزها را در کنترل خود دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها